MOMENTEEL IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN OP ONZE WACHTLIJST, OOK NIET VOOR EEN VOLGEND NEST

DE WACHTLIJST IS GESLOTEN


In verband met de vele aanvragen die wij in het laatste jaar hebben gehad. Het zelfs sluiten van mijn wachtlijst, ben ik genoodzaakt met een duidelijke wachtlijst te werken.


Om met een duidelijke wachtlijst te kunnen werken die goed werkt het onderstaande:

- Ben je echt oprecht geïnteresseerd in een kitten van onze cattery? Stuur ons dan een mail, waarin je wat vertelt over jezelf / je leefsituatie / heb je al andere katten / etc.

Als wij denken dat je een fijn huisje te bieden hebt voor een van mijn kittens, kan je op de wachtlijst komen. Momenteel zet ik max 10 mensen op de wachtlijst. Zodra mensen een kitten toegewezen hebben gekregen, komt er dus plek vrij komt op de lijst voor nieuwe mensen. (Vol=vol).

Wij vragen €100 om op de wachtlijst te staan. Dit bedrag is non-refundable maar wordt uiteraard in mindering gebracht op het aankoopbedrag van een kitten. De reden dat wij een klein bedrag vragen is om zeker te weten dat mensen écht een kitten van onze cattery willen.

(soms laten mensen zich op 10 verschillende wachtlijsten van verschillende catteries zetten, terwijl ze dan geen enkele fokker informeren als ze ergens anders een kitten hebben gevonden. Zo eindig je als fokker constant met een 'loze' lijst, wat zonde is van onze tijd en ook van de mensen die oprecht geïnteresseerd zijn.)


Als alles loopt zoals verwacht, kun je sowieso binnen een jaar je nieuwe huisgenootje verwachten!
(Mocht het onverwachts toch langer duren, krijg je uiteraard je €100 terug als je tegen die tijd van de lijst af wil!)

Een plekje op de wachtlijst kost dus niks extra’s, het is een kleine aanbetaling op je toekomstig kitten.

Iedereen op de wachtlijst kan zijn voorkeur qua kleur doorgeven (blauw, lilac, tortie, zwart, creme, rood). Ik probeer hier zo veel mogelijk rekening mee te houden!

Wij hanteren geen nr. 1 of nr. 10 op de wachtlijst. Alle 10 staan gelijk, wij kijken uiteraard naar de beste matches en de voorkeuren in kleur!

Wij krijgen veel aanvragen, stuur ons alsjeblieft alleen een aanvraag als je er goed over nagedacht hebt en er met eventuele andere gezinsleden goed over gesproken hebt.