31 juli 2018

Jippie, de baasjes hebben vakantie, extra veel aandacht voor de beestjes. 2 weken geleden is Leontien Reijmers hier geweest voor een fotosessie. Er zijn erg mooie foto's gemaakt. Enkele van deze foto's zijn toegevoegd aan het album bij de kittens. Afgelopen weekend zijn ze nog een laatste x ingeënt en nagekeken door de dierenarts, helemaal 100% goed gekeurd. Nu schiet het wel erg op want over een paar weekjes gaan de eerste al vertrekken naar hun nieuwe huisje. Eerst nog maar eens heerlijk van jullie genieten.

9 juli 2018

Afgelopen weekend was een druk, leuk maar enerverend weekend waar er voor de kittens vele spannende dingen zijn gebeurd. Zaterdagmorgen zijn de kittens ingeënt, eigenlijk hebben ze er vrij weinig last van gehad en van de kittens waarvan je het verwachtte dat ze een kik zouden geven, doorstonden als stoere dames en heren. Op zondag kwam Leontien weer prachtige foto's van jullie maken en ik moet zeggen ze zijn echt heel mooi geworden. Ook zijn ze afgelopen weekend voor het eerst buiten een kijkje wezen nemen, binnen is dan het toch net allemaal wat veiliger voor ze met al die rare geluiden die ze nog niet kennen. Zal snel verandering in komen schat ik.

2 juli 2018

Stoeien, vliegjes vangen, nog steeds dingen ontdekken en deze week worden jullie al ingeent en gechipt. Wat gaat het hard en wat groeien jullie goed. Ook niet raar want eten is ook wel één van jullie favoeriete dingen.

22 juni 2018

Wat een heerlijke bolletjes zijn jullie en wat zorgt mamma Juanita goed voor jullie. Op ontdekkingsreis in de kittenren wat overigens niet lang meer zal duren voor ze hier ook weer uit gaan. Van diverse dingen hebben jullie nu gesnoept en het ene is nog lekkerder dan het andere maar mams haar melk smaakt ook nog steeds goed.

1 mei 2018 

Jeetje, kom je van je werk af, heb je manlief aan de telefoon, zegt hij ik denk dat ze gaat beginnen, kom maar snel naar huis. Eenmaal thuis aangekomen zag ik dat het niet meer lang op zich zou laten wachten voor je kindjes geboren zouden gaan worden. Een paar daagjes te vroeg maar je was er klaar voor en wij ook. De eerste drie kittens werden vrij snel geboren maar toen nummer 4, die had er nog geen zin in om uit te komen. Even geduld en een beetje mee helpen en daar kwam kitten nummer 4 en vlak daarna nummer 5. Zo super gedaan, voor de eerste keer mamma en je zorgde meteen goed voor ze. Dat doe je tot nu toe nog steeds want je vindt het geweldig om mamma te zijn. Eten vonden de kittens toen ze het mochten weinig aan, mamma zorgde toch wel goed voor ze. Inmiddels hebben ze allemaal uitgevonden dat vleesjes ook best lekker zijn. En dat ze snel moeten zijn want anders eet mamma het op.

prev next