Wij nemen geen mensen meer aan voor op onze wachtlijst, het heeft geen zin om momenteel een mail te sturen

De kittens van Hailey en Jurre van Het Boeskooltje

29 april 2021
Jakkes, de tijd dat jullie vertrekken komt nu wel heel veel dichterbij. De eerste inenting en chip al gehad. Al een afspraak gemaakt voor de tweede inenting, jullie kittenpakketjes staan al klaar. Maar alle drie hebben ze een tophuisje gevonden waar ze heeeeel erg welkom gaan zijn en ik ben blij dat ze daar mogen gaan wonen.

4 april 2021

Oh wat gaat het hard, het liefst zou ik willen dat jullie altijd klein bleven maar dat gaat hem niet worden. Ik denk dat jullie nieuwe baasjes niet zolang op jullie willen wachten. Nog een paar weekjes en dan krijgen jullie je eerste prikje al. En ik denk nog heeeeel even in de kittenren en dan mogen jullie weer een stukje wereld gaan verkennen.

23 Maart 2021

Inmiddels zijn jullie al 6 weekjes oud. Al lekker aan het proeven van de vleesjes en zelfs Luciano vindt de brokjes ook al lekker. Heerlijk om naar jullie te kijken hoe jullie alles ontdekken en met elkaar kunnen ravotten.


9 februari 2021

Een dagje later dan de uitgerekende datum maar later op de ochtend merkte ik dat er baby's geboren gingen worden. Je nam je tijd, kon niet dat geschikte plaatsje vinden, ja dan maar bij het vrouwtje dichtbij op de bank. Voordat de eerste er was verstreken er een aantal uurtjes maar uiteindelijk is het dan toch gelukt je hebt 3 hele mooie kindjes op de wereld gezet. Mamma zijn deed je vanaf het eerste kitten al super goed. Heerlijk om te zien hoe je daar zo van kon genieten. Wel nog een beetje onwennig maar gelukkig was je baasje erbij om je mee op weg te helpen. En dan komt die tijd dat je voor je kindjes moest zorgen en dat doe je nog steeds super goed. Je baasjes zijn trots op jou lieve Hailey, je bent een topmamma!prev next
  • bijna 3 weken oude