QUINCY

4 augustus 2019

Yeah, gisteren hebben Julie allemaal een 2e prikje van de dierenarts gekregen en mogen jullie over een paar weekjes naar jullie nieuwe huisje toe. Maar eerst willen wij nog heel graag met jullie knuffelen en genieten van jullie rare streken.

24 juli 2019

Quincy vindt het wel prima zo, af en toe als het vrouwtje niet kijkt mogen de kittens nog bij haar drinken en poetst ze de kittens. De eerste inenting en de chip hebben ze ook goed doorstaan. Nu lekker ravotten met alle broertjes en zusjes.

7 juli 2019

Het vrouwtje zegt dat wij een rotzooitje maken. Heeft ze net gepoetst maken wij het weer vies. Wij kijken momenteel nergens naar en vinden het geweldig om achter elkaar aan te rennen en te spelen. 

Jullie worden nu echt grote kerels en dames. Deze week krijgen jullie al je eerste inenting en gaat het echt snel. Jullie nieuwe baasjes zijn allemaal al wezen kijken en jullie zijn overal meer dan welkom en ik denk dat dat zeker wel goed gaat komen.

20-06-2019

De etensbak hebben jullie goed gevonden, heerlijk vleesjes eten, lekker door het water rennen zodat het vrouwtje het weer schoon kan maken en dan nog een keer. Heerlijk om te zien hoe jullie je bezig houden om vervolgens weer doodmoe om te vallen.

11-06-2019

Inmiddels zijn de kittens van Quincy al een tijdje verhuisd naar de kittenren waar ze het goed naar hun zin hebben. Ze ravotten graag, tussendoor ook lekker eten om vervolgens in slaap te vallen. Ondertussen houdt mamma Quincy mamma een oogje in het zeil.


Quincy van het Boeskooltje is inmiddels bevallen van 5 mooi lilac kittens, drie dametjes en twee heren.  

Zoals altijd zorgt zij super goed voor haar kindjes en is ze een trotse mamma en wij zijn ook trots op haar.

prev next


HOPE24 juli 2019

Wat een heerlijke kittens zijn jullie, echte teddy beertjes. Inmiddels zijn bijna al jullie nieuwe baasjes een keer langs geweest en ja we hebben voor jullie allemaal bijna perfecte huisjes gevonden kan ik wel zeggen. Eerst gaan de meesten van jullie nieuwe baasjes op vakantie en wanneer ze terug komen zijn jullie bijna zover om te mogen verhuizen.

7 juli 2019

Wat een mooie en lieve kittens zijn jullie en oh wat een goede mamma hebben jullie.  Wanneer Hope bij de kittens ligt komen niet haar eigen kittens bij haar drinken maar ook de kittens van Quincy vinden het wel prima om te komen tutten. Ook jullie krijgen binnenkort jullie eerste prikje en hoop[ ik dat ik toch nog even van jullie streken mag genieten.

Hope is voor het eerst mamma geworden! Nog nooit z'on bevalling meegemaakt, nagenoeg geen weeën maar ze gaf een gil en daar kwamen één voor één haar kindjes op de wereld. In het begin had madam wat aanpassingsmoeilijkheden. Het is ook niet niks om mamma te worden van maar liefst 7 kindjes en hiervoor te moeten zorgen en hoe moet dat allemaal. Gelukkig heeft dit alles niet lang geduurd en was ze na 2 dagen een topmamma die niet wijkt van haar kindjes. Ja om even snel haar eten binnen te schrokken en naar het toilet te gaan maar haar kindjes alleen laten, ho maar. Voorlopig genieten wij van al dit moois.

prev next