ER ZIJN GEEN KITTENS MEER BESCHIKBAAR


De kittens van Dorothi en Abel van het Boeskooltje18 oktober 2020

10 dagen verder en oh wat zijn jullie lief en mooi. Inmiddels hebben we de kittenren opgeruimd en rennen/vliegen jullie in de woonkamer rond. Mamma speelt ook graag met jullie mee maar heeft het ook zwaar te verduren gehad om jullie groot te brengen. Maar dat komt ook goed, daar zorgen wij wel voor. Voor nu gaan we heerlijk genieten van jullie en oh ja de dierenarts komt volgende week om jullie eerste prikje te geven.

8 oktober 2020

Inmiddels zijn jullie alweer een paar weekjes oud en uitgegroeid tot hele mooie kittens, ik hou wel van deze kleurtjes. Vleesjes hebben wij inmiddels ook al kennis mee mogen maken en smaken toch best goed. Ons baasje doet daar weleens wat brokjes in stoppen in de hoop dat we die ook opeten. Eentje is er al ingetrapt, we hopen dat de rest volgt. En verder is het gewoon lekker genieten van jullie streken die jullie uithalen.


Op 21 augustus zijn de kittens geboren, ik had ze eigenlijk nog niet verwacht maar Dorothi vond dat ze er met 62 maar uit moesten komen. De bevalling ging vrij vlotjes en ze gaf geen kik. Tussendoor af en toe pauze om bij te komen want het was nog steeds warm binnen. Dorothi moest even wennen aan het feit dat ze moedertje was maar dat ging al vrij snel de goede richting op. Nu inmiddels zijn ze 3,5 week oud en mogen ze alvast een beetje aan de Hipp smikkelen en dat lukt vrij aardig moet ik zeggen en alles wat over is eet mamma wel op.


prev next