Silent Smile van de Catskill  x Stargazer What's up Bruce

Oktober 2018

En toen was het stilletjes in huis. Alle kittens op één na zijn het nest verlaten. Gelukkig hebben ze het allemaal goed naar hun zin in hun nieuwe huisje, dat doet ons ook goed. Wij hebben in ieder geval heerlijk van ze genoten en mamma Smiley heeft super goed voor ze gezorgd.

September 2018

De kittens zijn volledig ingeënt, hun stambomen zijn binnen. Betekent dat ze binnenkort alweer klaar zijn om naar hun nieuwe huisje te gaan. Ze krijgen allemaal een nieuw huisje waar al vriendjes zijn of waar ze samen naartoe gaan.

Volgend weekend gaan we eerst met ze naar de kattenshow in Hoevelaken. Eerste keer dat dat zo uitkomt dat we een x een nestje mee kunnen nemen maar er komen er meer dus we zijn benieuwd. We rekenen nergens op, dan is alles meegenomen. 

Augustus 2018

Inmiddels zijn de kittens van Juanita ook allemaal vertrokken naar hun nieuwe huisje, zodat we deze pagina vrij kunnen maken voor de kittens van Smiley en Bruce. Super leuke bolletjes. We beginnen bij het begin.

Op 29 juni 2018 zou Smiley 65 dagen zijn en onze ervaring was dat de vorige nestjes allemaal netjes op dag 65 geboren zouden worden. Deze keer werd er anders beslist. Smiley had wel een mooi buikje maar niet zo als anders, waardoor ons vermoeden bestond dat ze misschien 3 of 4 kittens in haar buikje zou hebben zitten. Op 26 juni, dag 62 had ik mijn werkdag erop zitten en zou hierna enkele dagen thuis zijn voor de bevalling van Smiley. Ik kom thuis en madam was zo onrustig en bleef mijn aandacht maar vragen. Ik mijn eten en voor de poezen klaar gemaakt en toen dit op was stond ze weer bij mij om aandacht te vragen. Ik moest met haar meelopen naar boven en mevrouw ging in de kartonnen bevallingsdoos liggen. Toen had ik meteen zoiets van oh ze gaat beginnen en dat was ook zo, binnen no time had ze haar eerste kindje op de wereld gezet een mooi donkerblauw katertje. Rond de klok van 22:00 uur dacht ik wel dat ze klaar was en had alles een beetje opgeruimd en had haar in de bevallingskist gelegd samen met haar kindjes. Zoals altijd zorgde ze al goed voor haar kindjes en de kittens dronken al bij mamma. Nog even naar benden om wat te drinken en wat op te ruimen om daarna weer bij mamma en haar kroost te gaan kijken en wat schetst mijn verbazing, nog een kitten geboren. Totaal niet verwacht. In totaal heeft ze 5 gezonde blauwe kittens op de wereld gezet, meer dan we verwacht hadden.

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en hebben jullie al kennis mogen maken met de andere poezen in huis en zitten jullie lekker in de ren beneden waar jullie iedere keer weer een lekker rotzooitje van weten te maken. Maar dat hoort erbij geeft ons ook weer wat te doen. Intussen kijken wij wat voor streken jullie uithalen en heerlijk met elkaar kunnen stoeien.

1 september 2018

De tijd vliegt voorbij, op 31 augustus zijn de kittens voor hun allereerste keer ingeënt. Ging prima, alleen het chippen is dan even wat minder maar als ze miauw gezegd hebben, zit het er al in.

Inmiddels zijn ze uit de kittenren en vliegen ze rond in de woonkamer en hebben buiten ook al een kijkje mogen nemen. Heerlijk hoe ze dan zo kunnen ravotten met elkaar en alles ontdekken.

prev next