2 augustus 2020

Nog één kitten hier waar ik even van kan genieten, de rest is verhuisd en hebben het super naar hun zin in hun nieuwe huisje. Heerlijk gevoel is dat, daar doen we het uiteindelijk voor.

16 juni 2020

Inmiddels allemaal jullie nieuwe baasjes gevonden. En hele leuke en lieve baasjes die het beste met jullie voor hebben. Ze moeten nog wel even wachten voordat ze van jullie mogen genieten want eerst wil ik dat nog doen. Heb wel 10x gekeken of er toch niemand stiekem een meisje is maar nee helaas. Volgend jaar deze combi maar weer eens doen?

25 mei 2020

Vleesjes, papje, nee vrouwtje daar zijn wij nog geen fan van maar het is gelukt we zijn overstag gegaan, ruikt toch wel heel lekker dat papje en even proeven, best lekker. Al heerlijk ravotten met elkaar, de boel onveilig maken dat komt nog wel, nu nog even lekker met elkaar en de andere grote beesten in huis zien er ook heeeeeel groot uit. Soms schrikken wij hier van maar wij kunnen ook een dikke staart maken en een hoge rus, niet dat dat indruk maakt maar toch, z'n kleintje denkt van wel.

12 mei 2020

Heerlijk genieten is het met jullie, jullie groeien als kool. Ik probeer al een papje voorzichtig de smaak te laten wennen maar daar moeten ze nog niets van weten,  het papje van mamma is denk ik nog veel te lekker.


Op zondag 19 april is Eleanor voor het eerst mamma geworden. Onze eerste bi colors in de cattery, de trotse pappa is Adonis von Krivov, een mooie forse kater van Marcel en Angelien Hoogeboom uit Sittard.


Rond 19 uur in de avond werd haar eerste kitten geboren en wat deed ze het goed, ze verzorgde haar kittens zelf en gaf geen kik bij de bevalling. Ze is een echte op en top mamma, we zijn erg trots op haar. Er zijn in totaal 3 katertjes geboren, 2 in de kleur blauw wit en 1 in de kleur lilac wit. Vooralsnog komen ze iedere dag goed aan en ze hoeven maar te piepen en mamma is er als de kippen bij.


Momenteel zijn alle kittens in optie


prev next