4 oktober 2021
Alweer een aantal weekjes verder en intussen een babyboom plaats gevonden hier waarmee we het erg druk hebben gehad en nog.
Maar de kittens van Eleanor doen het super goed, inmiddels 8 weken oud. Volgende week worden ze al voor de eerste x inge├źnt en komt de verhuizing al snel dichtbij. Nu nog even niet en lekker genieten van deze kleine knappe rakkers. Ze eten inmiddels geloof ik alles wat er maar te krijgen is. Vlees, vis en brokjes en het liefst gewoon veel.

Geboortedatum 9 augustus 2021

Joehoe, eindelijk is het weer zover, er zijn kittens geboren in Cattery Het Eigen!
Eleanor en Ice Cube zijn de trotse pappa en mamma geworden van 3 mooie kittens, 2 blauwe poesjes en 1 lilac mannetje. De bevalling was er eentje die je niet al te vaak wilt hebben, allemaal kittens in stuit. Uiteindelijk hebben we het goed weten te volbrengen en zijn we trots op Eleanor dat ze haar kittens zo goed verzorgd. Ze zijn nu 2 weken oud en zitten al over de 300 gram heen, echt bolle britjes!! We hebben ze ook al een naam gegeven. Het lilac katertje heet mr. Macho, en de 2 blauwe poesjes Macy en Mercedes.

prev next

Op mijn verjaardag 31 augustus zijn Gigi en Lev de trotse pappa en mamma geworden van 2 hele mooi bolletjes wol waar je zo verliefd op wil worden. Inmiddels zijn ze nu 4 weekjes oud en doen het super goed, drinken nog het liefst bij mamma want die heeft slagroom beschikbaar dus waarom zouden we dan dat rare goedje op dat bordje opeten. Maar goed we hebben een beetje geproefd en ja het valt mee een x een ander smaakje. Ozzy en O'Jane maken het heel goed samen en beginnen een echte broer en zus te worden, lekker stoeien met elkaar.

prev next