SMILEY

Yeah alweer 10 weken oud, het gaat zo snel. Het liefst zou ik ze allemaal willen houden maar ja dat gaat nu eenmaal niet. Het gaat allemaal super goed met ze, afgelopen vrijdag hebben ze allemaal hun eerste inenting gehad. Zaten een paar kranige kittens tussen die geen kik gaven, stoer hoor. Afgelopen zondag is Leontien hier geweest voor prachtige foto's te maken van jullie en ik heb er al een paar van gezien, ze zijn ook geweldig. De groepsfoto van jullie heb ik bij de foto's toegevoegd, binnenkort meer.


Inmiddels zijn de kittens 5 weken oud, zitten ze lekker beneden in de kattenren waar ze de boel op zijn kop kunnen zetten. Vleesjes beginnen we ook aan te wennen en stinken dat we kunnen. Ach hoort erbij het plezier van deze beestjes maakt een hoop goed. Mamma Smiley houdt jullie goed in de gaten en als het haar niet zint is ze er als de kippen bij.


Op 23 september 2019 zijn Smiley van de Catskill en W. Ch. Chrystal Flame's Noblesse Oblige de trotse ouders geworden van 5 blauwe kittens en 1 zwart kitten. Het zijn 3 blauwe dames, 2 blauwe heren en 1 zwarte meneer. Moeder zorgt perfect zoals altijd voor haar kittens en hebben we weinig omkijken naar. Ze groeien super goed en de oogjes zijn inmiddels allemaal open. Ze zien er heeeeel leuk uit en vooral de zwarte, toch iets speciaals, het eerste andere kleurtje wat hier geboren is dan lilac of blauw.prev next