Onze voorwaarden voor de aanschaf van een kitten.

Wij zijn een kleine Cattery die af en toe een nestje heeft. Ons doel is dan ook om u een zo gezond mogelijk kitten te verkopen. Onze katten worden getest op HCM/PKD/FIV/FELV. Helaas kunnen wij u niet garanderen dat uw kitten niet ziek wordt maar proberen dit wel te voorkomen. Wilt u bij ons een kitten kopen vragen wij u reserveringskosten te voldoen. Mochten de kittens klaar zijn om te verhuizen tekent u een koopovereenkomst voor overdracht.

Om in aanmerking te komen voor een kitten vinden wij het belangrijk dat het kitten al een speelkameraadje heeft of dat ze met zijn tweeen uit het nest verhuizen of dat u vaak thuis bent.

Onze kittens verlaten ons huis tussen de 15 en 16 weken oud. De kittens blijven in eigendom van de Cattery tot de koopovereenkomst is ondertekend en na volledige betaling ook al heeft u de reserveringskosten voldaan. Wij houden ook altijd het recht een reservering te annuleren, de reserveringskosten worden aan u terug gestort. Mocht u uw afspraken niet nakomen met betrekking tot het ophalen van uw nieuwe huisgenoot, wordt de koop geannuleerd en de reserveringskosten worden niet aan u terug gestort.

Mits er geen andere afspraken zijn gemaakt worden de kittens door u gecastreerd. Mocht u hieraan niet meewerken en er wordt met de kat gefokt zal hier een boete aan vast zitten.

De kittens worden ge├źnt tegen niesziekte en kattenziekte, ontwormd en zijn in het bezit van een identificatiechip en paspoort.

Onze kittens zijn allemaal in het bezit van een stamboom van Limbracat.

Onze kittens zullen geen buitenkatten worden maar alleen buiten verkeren in een afgesloten tuin of in een kattenren.

Zodra wij merken dat er sprake is van mishandeling van een van de bij ons aangekochte katten nemen wij direct contact op met de dierenbescherming en vervalt de oorspronkelijke koop. Het dier keert dan naar ons terug.

Het kan voorkomen dat een kat die uit onze Cattery komt niet meer in het huis kan verblijven van de nieuwe baasjes. Wat de reden ook is, willen we graag in kennis worden gesteld hiervan en de 1ste keus zijn voor herplaatsing. Ofwel zullen we alle hulp bieden om het diertje te herplaatsen. Wij wensen onze kittens niet op marktplaats tegen te komen.

Wanneer u denkt na het lezen van de voorwaarden ons kitten een gouden mandje te kunnen bieden zouden wij graag wat meer over u te weten willen komen.

Bel of mail ons en overtuig ons waarom u het juiste baasje bent.  Op mails waarin meteen wordt gevraagd naar de prijs wordt niet geantwoord. Wanneer u ge├»nteresseerd bent kunt u op onze wachtlijst komen te staan.